K.H. De Terjodenaren

Kale takken en natte sneeuw tegen de ruiten… Tijd om met warme wintersokken en dampende choco dicht bij de haard te kruipen. Voel jij ook die speciale wintervibes? Met op de achtergrond zo’n dromerige sax die een jazzy kerstnummer speelt? Of is kerst voor jou een nachtmerrie, en zou je liefst willen ontsnappen naar een plek waar de zon schijnt? In beide gevallen kun je terecht op het dubbelconcert van de Terjodenaren met Opus7: niet alleen nemen we je mee naar de film, je gaat met ons mee naar Afrika! Feeling good? Zeker weten!

De Terjodenaren vormen een harmonie-orkest dat nog wel eens buiten de lijntjes durft te kleuren. We spelen graag populaire deuntjes, zowel pop en filmmuziek als swing en klassiek, en zijn niet bang om ook lokale componisten eens in het zonnetje te zetten.

Een samenwerking met concertband Opus7 lag dan ook voor de hand: een jong en vrolijk orkest met een gevarieerd repertoire van populaire popmedleys tot filmmuziek en latin. Met veel plezier zullen de muzikanten van beide orkesten samenwerken om jullie niet één, maar twee optredens aan te bieden onder de noemer Wintervibes.

–          Vrijdag 20 december om 20u in de kerk van Elene, Kouterstraat 2

–          Zondag 22 december om 15u in de Keirk, Geraardsbergesteenweg 79, Erembodegem

Kaarten verkrijgbaar via de website http://opus7.be/tickets of reserveren via harmonie@deterjodenaren.be