K.H. De Terjodenaren

Muziek maken betekent voor iedereen iets anders. Sommigen willen graag gehoord en bewonderd worden. Anderen willen hun eigen grenzen opzoeken door zichzelf steeds te verbeteren. Weer anderen willen gewoon graag met een aantal mensen een leuk stukje muziek brengen en het publiek een fijn moment bezorgen.
Behoor jij tot deze laatste groep en zoek je nog een plek waar je tegelijkertijd muziek kunt spelen én leren, in een groep gelijkgestemde zielen? Dan ben je bij de Terjodenaren aan het juiste adres. Deze groep muzikanten speelt allerlei soorten muziek, van klassiek over filmmuziek naar bigband, met hier en daar een popnummertje. 

– Lijkt dat je te makkelijk? Kijk dan maar uit – onze dirigent Andy Sorgeloos zorgt ervoor dat er ook voor jou uitdagingen tussen zitten. 

– Lijkt dat je te moeilijk? Ook dan worden er dingen voor je aangepast. Wat extra uitleg, bepaalde passages die we wat meer herhalen, of een individuele les als dat nodig is.

Kortom: wij zorgen ervoor dat er voor iedereen wat wils is, niet alleen voor het publiek maar ook voor onze muzikanten. En bijleren doet iedereen bij ons, maar dan zonder examenstress.

Geïnteresseerd? Wij repeteren elke woensdag om 20u in ons lokaal op de hoek van de Dennenlaan/Beukenlaan op Terjoden (vlak bij rondpunt Albatros). Kom eens luisteren of bel voor meer informatie: 0475 41 75 71.