K.H. De Terjodenaren

Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

  • Deze evenement zijn geslaagd.

“TERJOORTJES” 20 MEI 2018

mei 20, 2018 @ 11:00 - 19:00

Terjoortjes, het nieuwste wijkfestival, biedt een open podium voor alles wat met podiumkunsten te maken heeft.

Harmonie de Terjodenaren bijt de spits af met een fijn “aperitiefconcert”. Daarna mag iedereen delen in de geneugten van het artiestenleven: of je nog nooit hebt opgetreden of juist al een begenadigd podiumbeest bent, allemaal welkom op ons “Open Podium”. Muziek maken, zingen, stand-up comedy, dansen… je kunt het zo gek niet bedenken of je bent welkom om je kunsten te vertonen. De acts worden afgewisseld met karaoke, waarvoor je ter plaatse kunt besluiten om al dan niet mee te doen. Ondertussen gaat ook Trejen op Wieltjes van start – sportievelingen komen dus ook aan bod.

We sluiten af met een open repetitie van “Big in Belgium”, onze huisband die, voor één keer, akoestisch te werk zal gaan.

Kom dus zeker eens langs om te luisteren, mee te doen of uw dorst te lessen.

 

Programma:

11:00  > Aperitiefconcert harmonie de Terjodenaren

13:00 – 17:00 > Vrij podium & Karaoke

–          Inschrijven voor vrij podium via deze link

–          Vrije deelname karaoke

17:00 > Open repetitie Big In Belgium Acoustic

 

Iedereen welkom op ons “Open Podium”

Kun je dansen, zingen, goochelen, stand-up comedy of muziek maken? Probeer je podiumgehalte uit op “Terjoortjes”! Groepen tot aan 6 mensen kunnen meedoen en acts duren maximaal 15 minuten. . Voor karaoke hoef je niet op voorhand in te schrijven, behalve als je zeker wil zijn dat we de nummers hebben die je wilt zingen – geef die dan zeker door via het formulier. Inschrijvingen gaan door tot de tijd vol is – wees dus zeker op tijd om in te schrijven! En… neem mee wat je nodig denkt te hebben. Let wel op: de ruimte is niet groot – acrobatie en dergelijke zien we graag, maar we vrezen dat daar geen ruimte voor is.

Wees er snel bij en schijf je hier in: http://deterjodenaren.be/inschrijven-vrijpodium-terjoortjes

Details

Datum:
mei 20, 2018
Tijd:
11:00 - 19:00

Locatie

Clublokaal Terjoden
Dennenlaan 36
Erembodegem, Belgium
+ Google Maps